0897-780-066
Търсене

Как да поръчате 3D проект за баня?

Във тази 3D визуализация Вие ще добиете пространствена ориентация за подредбата на фаянса и обурудването в помещението. Можете да поръчате да Ви изготвим проект и да го заплатите еднократно или да се възползвате от безплатния проект /*приспадаме Ви сумата заплатена за проекта, когато поръчате плочките от одобрения проект/.

Какво е необходимо за 3D Проект?

Чертеж – може да бъде и на ръка, но да е с точни размери /ако слагате гипсокартон или друго, размера трябва да е взет след поставянето му, моля посочете къде се намират сифоните, вентилаторите и изходите на тръбите за канал и вода/.
Телефон и лице за контакт – за да се свържем с вас и да може да коментираме заедно изготвянето на проекта и да постигнем желаните резултати.
Насоки – какво предпочитате като цветова гама и санитарен порцелан, както и бюджет.
Капариране – по банков път се заплащат 50.00 лв. капаро, което впоследствие се приспада в пълния си размер, от стойността на закупените плочки от самия проект

Какво ще процедираме ние?

Контакт – ще се свържем с Вас за да уточним детайли
Проект – изготвеният проект може да бъде променян спрямо Вашите желания за бъдещата Ви баня, като Ви даваме правото на две безплатни корекции на вече изготвения проект.
Корекции – всяка следваща промяна във визуализацията се заплаща 12.00 лв. /тази сума не се приспада при поръчка/.
Одобрение – след одобрението на проекта от Ваша страна, нашите консултанти ще направят за Вас предварителна оферта с точно изчисление на необходимите Ви квадратури и на всички продукти заложени в него.
*Оферта – при одобрение на вариант на проекта ще Ви изготвим оферта за плочките, както и ако желаете можем да добавим и цена за санитария и мебели.

    Back to Top
    Продуктът е добавен към вашата количка