РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламации за закупени стоки към Роско Трейдинг ЕООД може да бъде подадена в свободен текст в срок от 6 месеца и извършват по правилата на ЗЗП и съобразно с условията и сроковете на търговската гаранция. Считано от датата на приемане на пратката на адрес град София, ул княз Борис I 154, или на project@rosco.bg

Ако даден артикул се окаже дефектен, не изглежда или не работи по начин посочен в дадена реклама, или доставеният артикул е различен от поръчаният, то ние ще го поправим, ще го заменим безплатно, ще ви върнем парите или ще ви направим отстъпка от последваща поръчка.

Според правилата на ЕС относно “Гаранции и връщане на стоки” като наши клиенти вие можете да поискате пълно или частично възстановяване на платената сума само когато не е възможно продуктът да бъде поправен или заменен.

Нямате право на възстановяване на сумата, ако проблемът е незначителен — като например драскотина върху кутийка на CD, или неправилен монтаж.

Ако стоката се повреди в рамките на гаранционния срок, ние винаги ще ви предложи някакво решение.

Ако стоката се повреди през първите 6 месеца, се приема, че проблемът е съществувал, когато сте я получили, освен ако търговецът може да докаже обратното. Поради това имате право на безплатна поправка или замяна, или, ако това се окаже прекалено трудно или скъпо, може да ви предложим намаление на цената или да ви върнем парите.

    Back to Top
    Продуктът е добавен към вашата количка