(+359) 897-780-066
Търсене

Тенденции в обзавеждане на банята за 2022

Баните често са пренебрегвана част от дома, тъй като обикновено не са толкова бляскави, колкото другите пространства в дома. Но ние, в Роско, ние казваме: Защо не? В края на краищата, банята със сигурност е тази част от всеки дом, която всеки използва - ето защо техният дизайн е също толкова важен, колкото, да речем, уютната всекидневна. Така че, ако 2022 г. ще бъде годината, в която най-накрая положите малко усилия да ремонтирате или освежите вашата баня, ние сме ви подготвили: По-долу екипът от дизайнери на Роско е събрал списък с 10 тенденции в банята, които трябва да очаквате да видите през 2022 г., включително завръщането на живописните стенописи, много растения и смесване на текстури.

Изобилие от растения:

Тенденция в интериорния дизайн на банята, която виждаме да продължава, е тази на обзавеждане на банята с набор от естествени елементи като стайни растения и пампасна трева, можете да създавате успокояващо убежище, подобно на спа, в което да бъдете обгърнати. Повечето време, прекарано у дома от началото на пандемията, означава, че има нужда да се чувствате свързани с природата като начин за намаляване на стреса и тревожността, така че възможността да се оттеглите в релаксиращо пространство, което е красиво облечено с растения, може ви позволяват да се чувствате подхранвани. Ние често използваме растения за стилизиране на нашия интериор, не само за да осигурим фокусна точка за акцентиране на пространството, но и за допълнителна полза от подобряване на качеството на въздуха в дома.

Характеристики, подобни на спа:

Професионалистите на онлайн магазин за обзавеждане за баня Роско отчитат значително увеличение на избора на луксозно оборудване за баня. Специалните функции, които създават условия като спа център, сега са станали приоритет за повечето купувачи на жилища. Очакваме тази тенденция да продължи и през 2022 г. Помислете за луксозни облицовки като вградени душове, използващи детайлни мозаечни плочки, врати за душ в евро стил с по-дебело стъкло, тънка рамка, стилен дизайн и красиви гранитни, или кварцови плотове със солидна повърхност с ниска поддръжка, в комбинация с модерни мивки за монтаж.

Пейки и табуретки:

Ние от Роско прогнозираме, че пейките и табуретките за грим, особено когато се комбинират "с нещо меко и текстурирано", ще бъдат аксесоарите за по-големите бани на 2022 г.

Сценични стенописи:

Баните вече са по-малко ограничени до изчистени бели стени като се добавя нов стил на съвременно усещане навсякъде в банята. Дори тези, които обичат изчистените линии на обзавеждане за баните, стават все по-уверени и смело се доверяват на новите тенденции. Изящните стени вече не са там, за да удивят гостите във входните стаи. Вместо това, цветове, сложни стенописи и ръчно рисувани сцени ще бъдат добавени към баните, за да се създадат спа-убежища, за да могат самите собственици да се отпуснат и да се наслядят максимално, като оценят всеки ден прекаран в банята.

Мрамор:

Ако стенописите са малко прекалено допълнение към банята, с мрамора може да се постигне по-фино изявление. Ние от Роско прогнозираме, че ще видим „бели и сиви нюанси на мрамор, използвани в луксозни схеми на баните от по-висок клас“. Съветваме, че интериорните дизайнери могат да създадат „усещане за разкош, като използват материали, които контрастират един с друг, за да изградят визуална и тактилна текстура в банята.

Вградени структури и душове в банята

Защо да използваме в вградени структури и душове в банята? В тази тема за обзавеждане и дизайн за бани, искаме да ви обясним, как да освободите допълнително място в баната и да я превърнете в място за удоволствие и разпускане.

1. Какви са основните предимства на вградените елементи (вградени структури и душове) в обзавеждането за баня?

Предимствата на вградените елементи за баня са няколко - надежност, фукционалност и разбира се красивият дизайн. Освобождава се допълнително място, което придава на банята повече пространство и усещане за лукс. На пазара има голям избор на продукти за вграждане, комплекти за вграждане - структури за вграждане, душове за вграждане, хигиенни душове, в различни цветове и форми.

Обзавеждане за Баня от Хикови ООД


3. Функционално ли е вградената структура?

Днешните структури за граждане са наистина качествени като дългогодишна експлоатация, и предлагат голяма възможност за избор и фантазията по отношение на индивидуалния дизайн на банята. Най- вече визуално, когато се използват вградени структури за банята се „разширява” благодарение на това, че целия под остава свободен. Друго предимство е по-бързото почистване на пространството в банята. Ние от онлайн магазин Роско, предлагаме на клиентите си бoгат избор на качествени структури за вграждане. Структyрата за вграждане на Grohe SOLIDO 5в1, както и промо комплект за вграждане ROCA GAP ROUND RIMLESS са страхотни бюджетни варианти, които може да намерите в онлайн магазина на Роско.

Структури за Вграждане в Стената за Тоалетна Роско4. Какви са ползите от вградените структури?

Структурите за вграждане са най-съвременното решение за обзавеждане на баня, придават голяма свобода и предлага решение за абсолютно всяка ситуация – тухлена стена, панел, гипсокартонена стена, монтаж на специфична позиция. Други ползи, които можем да изтъкнем са икономичност, да осигурят качественото „промиване” с минимално количесво вода.

Структура за вграждане за талетна, биде, мивка или писоар? Нещата, който ще  Ви помогнат да направите правилния избор!5. Какви са ползите от вградените смесители и елементи за душове?

Вградените душове и смесители за баня придават пълен комфорт в банята. Вече няма излишни елементи, всичко е вградено в стената, големи възможности за „индивидуализиране” на банята, същевременно напълно надеждна дългогодишна експлоатация и гаранция. Трябва да отбележим, че в онлайн магазин Роско се предлагат продукти за вграждане за вграждане от реномирани производители каквито са Оmnires, Grohe, Roca, Ferro и Ideal Standard, комании които се ползват с голямо доверие и не правят компромис с качеството на предлаганите продукти.

Ripples Bathrooms :: April Shower Sale
Обзажеждане за Баня Роско

Съвети за закупуване на най-добрите аксесоари за баня

Всеки със сигурност би се радвал да има баня, която е не само удобна, но и красива. Това може да е причината собствениците на жилища да купуват определени аксесоари за баня. Но разбира се, функцията на тези аксесоари е от първо значение преди естетическото му въздействие върху цялата баня.
Back to Top
Продуктът е добавен към вашата количка