Как да изберем правилния смесител за баня

Смесители за баня блог обазавеждане за баня Роско Rosco

В цялостната интериор на баня кранът за мивка може да изглежда като случайна подробност, но дизайнът му може да зададе тон на цялото пространство. Ако е минало известно време, откакто за последен път сте пазарували смесител за баня, ще бъдете изумени от широката гама от стилове, облицовки и модерни функции, налични днес.

Трите основни съображения при избора на нов смесител за баня са стил, функционалност и удобство.

СТИЛ

Искате да внесете нов живот в старата баня или планирате цялостно преустройство на мокрото помещение? Ако се фокусирате върху мивката, изборът ви ще бъде малко ограничен, тъй като смесителят за мивка ще трябва да се побере в съществуващата настройка. Ако преправяте цялата баня осномно, всички пътища са отворени. Извити или лъскави, една или две дръжки, има наистина богат избор от стилове, които отговарят на всеки вкус.

След като сте подходящият дизайн според вашиа вкус. Следващата стъпка трябва да бъде изборът на материалът на избработка. Предпочитате традиционния хром или нещо малко по-различно, като например изтъркан бронз? Ние от Roaco.bg съветваме, без значение каква форма и покритие обичате, уверете се, че смесителят баня е подходящи и е в тон с цялостната концепция на банята.

ФУНКЦИЯ

Може да избирате от голяма гама смисители за баня с различни функции като с плавно пускане, което позволява прецизно регулиране на температурата на водата, смесители за баня с керамични глави са с подобрено качество и по-дълъг живот. Друг инетересен вариант са термостатични смесители за баня, снабдени с термо глава и бутон за температурата, които са незаменимо удобство за семействата с деца, защото позволяват поддържане на постоянна температура на водата и изключват възможността детето да се изгори или охлади по невнимание. Бързо навлизат смесители от ново поколение, със сензорен панел, дигателен дебитен ограничител и възможност за програмиране на автоматично изключване.

Оставете коментар